Kao u dobra stara vremena…

Sudeći po mom zadnjem postu koji je objavljen još davnog lipnja ove već gotovo istekle godine, nemojte misliti da sam cijeloga ljeta samo ljenčarila. Priznajem s kutijicama sam se možda malo manje bavila, ali iz samo jednog ili bolje rečeno dva razloga. Prvi razlog  je izrada jedne poprilično velike drvene kutije, tj. prave pravcate drvene kuće. Usporedba mi možda baš i nije neka, ali realno gledajući sve je stvar percepcije- od male drvene kutije pa do velike, ugodne, rustikalne drvene kolibe….

P1010175

Marković Drvo d.o.o. 

Kako moja drvena osuvremenjena koliba danas izgleda vidjet ćete uskoro… svakako ću joj posvetiti više od jednog posta….

Još joj nedostaje samo nekoliko sitnih, ali vrlo bitnih detalja. Ukoliko vas zanima zašto sam se odlučila za gradnju drvene kuće, postupak izrade, prednosti, kao i nedostaci drvene kuće… ukoliko vas zanima bilo što u vezi gradnje drvene kuće pratite moje naredne postove i slobodno se nastavite svojim pitanjima, mišljenjima i komentarima. A ako vas sve to zanima silno već danas onda koju informaciju više uvijek možete pronaći na stranici Marković drvo koji ne samo da su izgradili ovu  doista prekrasnu drvenu kuću već se bave i izradom drvenih terasa, pergola, vrtnog namještaja pa čak i drvenih ligeštula….

No, to nije sve….

Kako sam prvu polovinu 2014. provela borbeno s apsolutno nevjerojatnim birokratskim sustavom lijepe naše s ciljem ishodovanja građevinske dozvole, zvuči jednostavno zar ne????…. ljetne i jesenske mjesece provela sam na gradilištima i mnogim drugim mjestima za koja malo koja žena zna…

Osim toga ima nešto i doista lijepo…nešto toliko lijepo, mirisno i gotovo jestivo što bih svakako danas željela podijeliti s vama….svojim vjernim pratiteljima i ljubiteljima rukotvorstva, starine, ljubiteljima mašte i stvaranja….HVALA vam na svakoj vašoj lijepoj riječi i vašoj podršci…

Kako mi ne bi ova luda 2014., kojim slučajem uz gradnju kuće, uz svakodnevne pokušaje ispravljanja krivih drina moja dva sina, uz dvije mace i jednog psa, postala kojim slučajem predosadna….moja draga kolegica i prijateljica Brankica Iris, njena kćer Jelena i ja smo se ovoga ljeta bacile i na izradu prirodnih sapuna….baš kao u stara dobra vremena…..

Ukoliko vas zanimaju naše kreacije, pratite nas na mom blogu pasijart.com, ali i na blogu Saipo Iris (koji je napominjem  tek u nastajanju) jer ćemo vas od sad pa nadalje redovito informirati o povijesti sapuna, djelovanju sapuna, što je to sapun uopće, a što sapun nije….

Nakon dekomanije, u našem gradu zavladala je sapunomanija koja je prilično zarazna i fenomenalno mirisna ….

Za sad puno pozdrava i najljepših želja te sretne i ugodne blagdane želi vam naša mala „kompanija“ Saipo Iris

Čitajte nas i dalje…!!! Sandra

10853909_10204542793382826_81313774_o

Autor fotografije: Dorijan Šipuš

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s