Shabby Chic sajam “U bojama tradicije”

Iako redovito objavljujem postove na facebooku i  pinterestu,  glavni krivac mog skoro dvomjesečnog „zanemarivanja“ bloga je moja knjiga!!! Učinilo mi se da je prošlo svega par dan od objavljivanja  knjige o decoupageu, no zapravo prošla su već puna dva mjeseca. Rezultat prvog tromjesječja je potpuna zaposlenost,  zauzetost i predanost. Ovo je moje prvo iskustvo objavljivanja knjige, i moj zaključak je da mi je dan koji traje samo 24 sata uistinu prekratak… Knjigu nije dovoljno samo napisati. Zapravo, napisati knjigu je možda još i najlakši dio… ili barem onaj dio koji iziskuje najmanje vremena.

Dnevno dobijem i do dvadesetak mejlova pohvala i lijepih riječi o knjizi. Ovim putem se od srca zahvaljujem svima!!! Ispričavam se ukoliko ponekad ne odgovorim na mejl odmah, ali jednostavno je nekada toga puno previše…

No, knjiga nije sa sobom donijela samo obaveze i kroničan nedostatak vremena već i ono lijepo, a to su nova putovanja i stvaranje novih, prekrasnih poznanstava…

Prvo odredište je bila Brtonigla, malo pitoreskno mjesto naše lijepe Istre o kojem sam već pisala. U Brtonigli je u rujnu ove godine po drugi put održan sajam u stilu shabby chica U bojama tradicije .

Slika

SlikaSlika

Kroz trodnevni sajam posjetiteljima su bile na raspolaganju zanimljive radionice, predavanja te atraktivna modna revija odjeće i nakita, a tamo sad već dalekog 7. rujna održana je i moja prva  promocija knjige Decoupage- papirom, ljepilom i škarama preuredite svoj dom.

Slika

U sjajnom društvu gospođe Biljane, vrsne shabby chic majstorice iz Rijeke i gospođe Mirjane, velike decoupage kreativke i potpune zaljubljenice u shabby chic stil  te gospodina Fruka koji je svojim rustikalnim namještajem apsolutno oduševio sve posjetitelje sajma , bila su to i opet tri prekrasno provedena dana.

Naši su se domaćini iz udruge Maison Chica doista pobrinuli za svaki detalj. Ništa nije bilo prepušteno slučaju pa nam je tako između ostalog svakodnevno bio serviran i Shabby chic ručak!!! Voila…E, to je bilo iskustvo o kojem neću baš ništa pisati već ću ga se zauvijek rado sjećati….

Slika

Hvala na čitanju, Sandra!

Oglasi

2 thoughts on “Shabby Chic sajam “U bojama tradicije”

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s