Gdje se nalazi Etsy shop !?

 

Danas bih vam  htjela predstaviti ETSY shop !!!

Raj za sve nas hobiste bilo kojeg profila !!!

Ukoliko nemate novac za skupe stranice s online shopovima, a željeli biste ponuditi na prodaju vaše rukotvorine tada je Etsy pravo riješenje za vas. Dovoljno je da imate samo blog. Otvorite račun na Etsy stranici https://www.etsy.com/  i dalje uz njihove upute preuzmete kod za online shop i na vašem blogu. Ujedno promovirate  vaše izrađene predmeta i na Etsy shopu te istovremeno uživate u kupnji handmade predmeta ili pribora i drugih hobista.

Old-country box with roses

via Passionart77   http://www.etsy.com/listing/154981968/old-country-box-with-roses?ref_shop_home_active=

Zvuči gotovo kao osuvremenjeni Hrelić ili još bolje online svjetski obrtnički sajam !!!

Etsy je komercijalna web stranica koja je fokusirana isključivo na ručno izrađene predmete. Tu možete pronaći doista svašta….umjetničke radove, fotografije, odjeću, nakit, hranu, doslovce sve što se rukama može izraditi.

Mnogi pojedinci također prodaju i materijal tj. pribor za rad pa između ostalog na etsy-u možete pronaći veliki izbor prekrasnih papira koje možete pogledati npr. ovdje http://www.etsy.com/search?q=decoupage%20paper&view_type=gallery&ship_to=HR&ref=auto4 za našu omiljenu decoupage tehniku i to po vrlo pristupačnim cijenama. Desetak prekrasnih različitih papira možete kupiti za svega desetak kuna. Kupovina je vrlo jednostavna. Nema slanja, shippinga…jednostavan i kratak download, uplata preko Paypal računa ili bilo koje kartice…i papiri su u vašem računalu za svega par minuta.

SHABBY CHIC COLLECTION Shabby Chic Vintage Retro Delicate Pastel Digital Paper Pack Scrapbook Decoupage Paper Texture Background 10 Papers

http://www.etsy.com/listing/124175720/shabby-chic-collection-shabby-chic?ref=sr_gallery_18&ga_search_query=decoupage+paper&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=HR&ga_ref=auto4&ga_search_type=all

Nakon toga primjenite tehniku printanja papira na rižin papir, i u rukama vrlo brzo imate svoju vlastitu online  shabby riznicu !!!

Etsy već duže od 20 godina koriste različiti profili ljudi, obični mali hobisti poput nas pa sve do profesionalnih umjetnika koji na taj način zarađuju za život. Zašto ne probate i vi? I imajte strpljenja… nemojte očekivati uspjeh preko noći. Ponekad trebaju proći mjeseci, a možda i godine dok razvijete svoju bazu kupaca…. no, vjerujem da se isplati s vremenom, ako ništa drugo onda biti dio te velike online skupine kreativaca i hobista. Zar ne?

P1010658

via Passionart77 https://www.etsy.com/listing/154987063/wood-box-with-roses

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s